Hondentrainer opleiding

Op zoek naar een opleiding tot hondentrainer? Misschien is een van onze opleidingen dan wel wat voor jou! Al gaat onze opleiding een stapje verder dan enkel een opleiding tot hondentrainer. Echter wegens de privéopleiding kun je wel snel je diploma halen omdat onze opleiding zeer effectief is door de praktijkgerichte lessen en natuurlijk de 1 op 1 begeleiding.

Opleiding hondentrainer in de praktijk?

Wil je liever in de praktijk leren dan in de boeken zitten?  Of ben je reeds werkzaam als hondengedragsdeskundige of hondentrainer en wil je jouw business naar een hoger level brengen? In Nederland kennen wij veel hondengedragstherapeuten, hondengedragsdeskundigen en hondentrainers. Het werk wat deze mensen doen is van groot belang.  En hoewel vraag en aanbod prima in balans zijn, zien we toch dat veel mensen niet kunnen leven van het inkomen van hun bedrijf. Daar kunnen wij van het HWIB Keurmerk verandering in brengen. In de korte tijd dat wij bestaan, hebben we al meerdere leden kunnen helpen met hun business als hondengedragsdeskundige flink uit te bouwen. Wij hebben een opleiding tot hondengedragsdeskundige ontwikkeld om mensen zonder ervaring maar ook hondentrainers op te leiden tot hondengedragsdeskundigen. Tevens hebben we een aanvullend HWIB businesstraject om je bedrijf naar een hoger platform te tillen en ondersteuning te krijgen met je bedrijf en marketing. Met het laatste traject wordt je ook lid van ons keurmerk.

Geen verzadigde markt in de hondenbranche

Verhalen als “Het is een verzadigde markt” en andere kreten die je misschien weleens voorbij hebt horen komen kloppen gelukkig niet. Waar het vaak mis gaat, is niet de kennis die ze hebben over hondengedrag, maar de skills die ze onbewust missen als ondernemer. Is uw website wel voldoende conversiegericht? (salesgericht)  En is uw website wel zichtbaar op de belangrijke keywords? (trefwoorden waarmee je hoog in Google zou moeten staan). Als je wilt kunnen leven van je bedrijf, wat heel goed mogelijk is, dan is het belangrijk om je te gaan onderscheiden evenals een sterke online marketing. Wanneer je succesvol wil zijn als deskundige is het belangrijk om jezelf ECHT te onderscheiden van de rest. Waarom zouden ze immers bij jou komen als je concurrent precies hetzelfde aanbiedt voor 5 euro minder? Wat is jouw toegevoegde waarde? Om fulltime mensen te kunnen helpen met je hond, zul je voldoende geld moeten verdienen.

Een investering om te verdienen

Daarnaast is een stukje investering belangrijk. Bedenk dat het bij  een investering draait om de return of investment, dus het rendement wat uit de investering komt. Onze leden zijn hier zonder uitzondering tevreden over.  Denk bij een investering aan een effectieve, snelle website, goede webteksten en  andere vormen van online marketing om hoger in Google naar voren te komen. Wanneer we samen aan de slag gaan met ons businesstraject komen onder andere de volgende zaken aan bod: – Coachingsgesprekken met cliënten – Het in elkaar zetten van programma’s waarin je je cliënten echt verder helpt – Kijken naar je doelstellingen, waar sta je nu en wat wil je bereiken? – Het bepalen van je doelgroep – Hoe bouw je een klantenkring op? – Tariefbepaling – Wat moet je wel, en wat moet je juist niet doen in je bedrijf En nog veel meer. Je leert in korte tijd wat het betekent om een goede hondengedragsdeskundige en coach te zijn die daadwerkelijk écht resultaat boekt bij zijn cliënten. Door met een duidelijke visie te werken en te weten hoe je het beste uit jezelf en je cliënten kunt halen boek je resultaten van een ander, hoger level. We gaan je eigen bedrijf daadwerkelijk ‘eigen’ maken en samen bekijken wat jij wilt bereiken en hoe jij van je hobby en je passie nu echt je werk kunt maken. Na het traject blijven we je tijdens je lidmaatschap van het HWIB Keurmerk uiteraard steunen en begeleiden. Zo boek je niet alleen op de korte, maar ook op de lange termijn steeds betere resultaten in je bedrijf. Daarbij kom je uiteraard terecht in een sterk netwerk van andere leden van het keurmerk waarin we allemaal hetzelfde doel nastreven: elkaar ondersteunen en helpen met als gezamenlijke missie het helpen van hondeneigenaren met het probleemgedrag van hun hond. Ben je een hondentrainer, hondengedragsdeskundige of wil je graag van je hobby je werk maken? Vraag nu als iemand met een passie voor honden of als hondentrainer vrijblijvend informatie aan voor onze opleiding.

Is dit voor mij een goede hondentrainer opleiding?

Zoek je een hondentrainer opleiding waarmee je echt een stap verder komt? We leiden je op tot trainer, en zelfs tot hondengedragsdeskundige. Dat betekent dat je het gedrag van honden leert lezen, je ook de hondeneigenaren begrijpt en ze samen kunt helpen om beter met elkaar om te gaan.

Bovendien kun je de hondentrainer opleiding uitbreiden met ons businesstraject. Dan leren we je het opzetten van programma’s, waarmee je jouw cliënten echt verder helpt. Bovendien oefen je met het bepalen van de doelgroep, leer je een klantenkring opbouwen en kun je daarna dus helemaal zelfstandig aan de slag.